De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3648-img-6207.jpeg

Met goed en degelijk materieel op pad

6 oktober 2022 l De trots van een machinist is de kraan waarmee hij/zij werkt. Een robuuste machine met power en graag een die er aantrekkelijk uitziet. Zo ook voor onze machinist Leander. Vorige week is hij de trotse machinist geworden van een nieuwe Liebherr R926.

Comfortabel en veilig

Met de nieuwe graafmachine hebben we een vervangingsinvestering gedaan die beter is afgestemd op de veiligheid van onze collega’s in en rondom de kraan, het comfort en projectdiversiteit. Met het Liebherr climatecontrol heeft de machinist een optimaal klimaat in de cabine tijdens warme dagen. Tijdens koude dagen zorgt de standkachel voor een aangename temperatuur in de cabine, en s ’morgens in de koude winterperiode voor schone ramen. Met de skyview 360 gradencamera is alles zichtbaar voor de machinist, waardoor hij veilig kan werken. Raakt de machine overbelast? Dan treedt het waarschuwingssysteem in werking. Met het aanwezige GPS-systeem kan de machinist zijn werk makkelijker en nauwkeuriger uitvoeren.

Multi-inzetbaar

Dankzij de aangepaste mastconfiguratie kan de graafmachine in zowel een krap als ruim werkgebied worden ingezet. Eveneens is de machine voorbereid op een overdruksysteem, waarmee bodemsaneringen kunnen worden uitgevoerd.

Beter voor het milieu

Stap voor stap vervangt De Kuiper Infrabouw haar machinepark. Niet alleen vanuit het oogpunt om de kwaliteit van het materieel optimaal te houden, maar ook vanuit de overtuiging dat De Kuiper Infrabouw zorg heeft voor de aarde. Daarom is de nieuwe graafmachine onder andere voorzien van een startstopsysteem, waardoor de machine niet onnodig hoeft te draaien en dus niet onnodig CO2 uitstoot. Dankzij de zuinige motor Tier V, in combinatie met AdBlue inspuiting en een dieselpartikelfilter, wordt de uitstoot gefilterd en met de toepassing van Xtra Green Diesel wordt de uitstoot tot een minimum beperkt. Hiermee voldoet de machine aan de nieuwste en hoogste emissienorm voor bouwmachines. En dat is goed voor een schoner milieu.

3649-kraan926-2578.jpg