De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl

Nieuws

Wij houden u op de hoogte van interessante projecten, actuele vacatures en geven u regelmatig inzicht in de zaken die 'achter de schermen' plaatsvinden. Volg deze pagina om interessante updates niet te missen!

 
4288-img-0069.jpg

Officiële ondertekening Bouwteamovereenkomst ‘Herstel GVK-leidingen Dordrecht’

22 september 2023 | Op maandag 18 september 2023 vond de officiële ondertekening plaats van de Bouwteamovereenkomst ‘Herstel GVK-leidingen Dordrecht’. Deze ondertekening markeert de start van het project ‘Herstel glasvezel versterkte kunststofleidingen rioolwaterzuiveringsinstallaties Dordrecht’.
 
4273-kiboe-zwijndrecht-5.jpg

Projectupdate parkboerderij de Kiboe-hoeve in Zwijndrecht

21 september 2023 | Op 6 april 2023 werd symbolisch de eerste paal geslagen op het terrein door wethouder Van Dongen van de gemeente Zwijndrecht. Inmiddels gaan wij richting de laatste fase toe qua werkzaamheden.
 
4270-20230901-152337.jpg

Eerste stort van geopolymeer beton in onze prefab hal is een feit

14 september 2023 | Op 4 september 2023 heeft De Kuiper Infrabouw voor het allereerst in haar eigen prefab hal geopolymeer beton gestort. Dit innovatieve materiaal biedt talloze voordelen, waaronder verbeterde duurzaamheid, hogere brandbestendigheid en lagere CO2-uitstoot.
 
4113-dek-brug-nancy-zeelenbergsingel-rotterdam-dkib.jpg

Brug Nancy Zeelenbergsingel Rotterdam: plaatsing binnen één dag door De Kuiper Infrabouw

5 september 2023 | Midden in het grootste park van de chique Rotterdamse wijk Prinsenland heeft De Kuiper Infrabouw binnen 1 dag de plaatsing van de brug gerealiseerd.
 
4117-foto-opdracht-bouwteamfase-realiseren-vervanging-poldergemaal-zuidspaarndammer-te-velsen-zuid.jpg

Ondertekening 1e Bouwteamovereenkomst met Hoogheemraadschap van Rijnland

24 augustus 2023 | Op dinsdag 22 augustus 2023 hebben Mike Heuzen en Jan-Willem Meerkerk officieel de Bouwteamovereenkomst ondertekend. Met de ondertekening is de aanvang van het bouwteam voor het project ‘Realiseren vervanging poldergemaal Zuidspaarndammer te Velsen-Zuid’ bekrachtigd.
 
4116-bedrijfsfotos-de-kuiper-infrabouw-1.jpg

Start bouwvak

21 juli 2023 | Vanaf aankomende week gaan we bij De Kuiper Infrabouw genieten van de bouwvak. Voor de vakantieperiode hebben we diverse mooie en vaak ook complexe projecten afgerond. Na de bouwvak pakken we onze werkzaamheden weer op en bouwen we samen met onze klanten verder aan mooie infrastructurele bouwwerken.
 
4015-bedrijfsfotos-de-kuiper-infrabouw-47.jpg

De Kuiper Infrabouw helpt stichting ANDERS Drechtsteden

20 juli 2023 | Stichting ANDERS gelooft in het principe van geven. De stichting daagt ondernemers uit om een stukje van hun producenten/diensten/talenten beschikbaar te maken voor mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben. Zo is ook De Kuiper Infrabouw gevraagd een bijdrage te leveren aan de oplossing van een probleem.
 
4009-bezoek-doel-mbi-de-steenmeesters.jpg

Eerste jaar D.O.E.L. succesvol afgesloten

17 juli 2023 | Op dinsdag 11 juli is het eerste proefjaar van ons interne leerprogramma D.O.E.L afgesloten. D.O.E.L. staat voor Daadkrachtig Ontwikkelen En Leren. Het is ons eigen ontwikkelingsprogramma waarin we een aantal van onze collega’s die een werkenlerentraject volgen of hebben gevolgd, de kneepjes van het vak leren.
 
4008-20230710-palen-aangebracht-zwaaikom-2.jpg

Eerste funderingspalen aangebracht voor brug de Zwaaikom Oosterhout

11 juli 2023 | Op maandag 10 juli zijn de eerste funderingspalen aangebracht voor brug de Zwaaikom te Oosterhout. De aangebrachte funderingspalen dienen voor het funderen van het eerste tussensteunpunt van de brug die wordt aangelegd.
 
4005-logo-niveau-5-behaald.jpg

De Kuiper Infrabouw behaalt CO2 Prestatieladder niveau 5

10 juli 2023 | Bij de Kuiper Infrabouw is het onze overtuiging dat we zorg moeten dragen voor het milieu. De acties rondom onze zorg voor het milieu zijn medio juni 2023 gemeten middels een audit. De uitkomst van deze audit is dat we als organisatie gewaardeerd zijn op niveau 5 op de CO2 Prestatieladder. Met het behalen van niveau 5 laten we zien dat we een ambitieuze organisatie zijn en ons actief in willen zetten voor een schonere wereld.
 
4003-zwaaikom-brug.png

Start bouw brug de Zwaaikom Oosterhout

23 juni 2023 | In opdracht van Exploitatiemaatschappij Eiland Zwaaikom C.V. en de gemeente Oosterhout bouwt De Kuiper Infrabouw de brug tussen het Wilhelminakanaal Oost en het eiland Zwaaikom. De brug wordt uitgevoerd in beton en krijgt twee rijstroken en een trottoir.
 
3990-milieu-hoofdafbeelding.jpg

5 juni: Wereldmilieudag

5 juni 2023 | Bij De Kuiper Infrabouw denken we in waarden. Het is onze overtuiging dat we zorg moeten dragen voor het milieu. Bouwen begint met denken. We denken tijdens de ontwerpfase al zoveel mogelijk na over het minimaliseren van de milieubelasting. We denken na over ons energieverbruik, de levenscyclus van onze producten en het afval wat we produceren.
Vorige1

Waarom De Kuiper Infrabouw?

  • Slagvaardig en betrouwbaar familiebedrijf
    Jarenlange ervaring die is opgebouwd in de grond- weg- en waterbouw. 
  • Alle infrastructurele disciplines in huis
    Van ontwerp tot realisatie en onderhoud.
  • Altijd op zoek naar de beste oplossing
    Simpel als het kan, intelligent als het moet.