De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3615-beeldbank-de-kuiper-26.jpg

Senior Werkvoorbereider

Een goed begin is het halve werk! Daarom zoeken wij een ervaren

Senior Werkvoorbereider

32-40 uur


Voor een optimale en efficiënte voorbereiding van onze projecten op het gebied van infrastructurele (bouw) werken, zoeken wij een enthousiaste en ervaren werkvoorbereider.
Als werkvoorbereider infrastructurele (bouw) werken ben je bezig met het voorbereiden en plannen van onze projecten. Gedurende de realisatie, ondersteun je het uitvoeringsteam. Met andere woorden: je bent proactief betrokken vóór en tijdens de realisatie van projecten.

Je werkt samen met je collega's van het bedrijfsbureau. Mede door jouw inzet zijn informatie en middelen tijdig beschikbaar om de projecten te realiseren. Dit houdt in dat je een bijdrage levert door bijvoorbeeld tijdig knelpunten te herkennen en het uitvoeringsteam te adviseren. Het onderhouden van contacten met leveranciers, onderaannemers en adviseurs van de opdrachtgever behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. Je bent voornamelijk bezig met de voorbereiding van gemalen, bruggen en voorkomende infrastructurele werken. Daarnaast vind je uitdaging in de aansturing van onze afdeling werkvoorbereiding.

Eigenschappen als inventief, creatief en doortastend zijn kenmerkend voor jou als persoon. Je bent in staat om verder te denken dan een standaard oplossing. Ook beschik je over ruime ervaring in de infrastructuur en betonbouw en heb je een HBO werk- en denkniveau. We bieden je een mooie, moderne werkplek in een enthousiast team. Naast de goede arbeidsvoorwaarden bieden we je een passende beloning. Je wordt ingedeeld in de UTA CAO Bouw en Infra. 

Ben jij de werkvoorbereider die we zoeken? Dan horen we graag van je! Je reactie, voorzien van een
motivatie en CV ontvangen we graag per e-mail vacature@dekuiperinfrabouw.nl, t.a.v. mevr. A. Schuurman.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Amber Schuurman (HR) via telefoonnummer 06-10088478 of 085-0409700.

 

3616-beeldbank-de-kuiper-15.jpg