De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3681-beeldbank-de-kuiper-3.jpg

Werkvoorbereider

Een goed begin is het halve werk! 

Daarom zoeken wij een

Werkvoorbereider Civiele Techniek 
32-40 uur


Voor een optimale en efficiënte voorbereiding van onze projecten op het gebied van infrastructurele (bouw) werken, zoeken wij een enthousiaste werkvoorbereider. Als werkvoorbereider infrastructurele (bouw) werken ben je bezig met het voorbereiden en plannen van onze projecten. Gedurende de realisatie, ondersteun je het uitvoeringsteam.

Met andere woorden: je bent proactief betrokken voor en tijdens de realisatie van
projecten.

Je werkt samen met je collega's van het bedrijfsbureau. Mede door jouw inzet zijn
informatie en middelen tijdig beschikbaar om de projecten te realiseren. Dit houdt in dat je een bijdrage levert door bijvoorbeeld tijdig knelpunten te herkennen en het uitvoeringsteam te adviseren.
Het onderhouden van contacten met leveranciers, onderaannemers en adviseurs van de opdrachtgever behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. Je bent voornamelijk bezig met de voorbereiding van gemalen, bruggen en voorkomende infrastructurele werken.

Eigenschappen als inventief, creatief en doortastend zijn kenmerkend voor jou als persoon. Je ben instaat om verder te denken dan een standaard oplossing. Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Ervaring in de infrastructuur en betonbouw is een pré. We bieden je een mooie werkplek in een enthousiast team. Naast de goede arbeidsvoorwaarden bieden we je een passende beloning. De Kuiper Infrabouw valt onder de CAO Bouw & Infra. Deze functie valt onder de UTA.

Ben jij de werkvoorbereider die we zoeken? Dan horen we graag van je! Je reactie, voorzien van een motivatie en CV ontvangen we graag per e-mail vacature@dekuiperinfrabouw.nl, t.a.v. A. Schuurman
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Amber Schuurman via telefoonnummer 06 – 10 08 84 78

Wat we bieden

Maatwerk. Ja, je leest het goed. We denken liever niet in standaard oplossingen, dus ook niet in een standaard arbeidspakket voor jou. Tijdens de selectieronde maken we maatwerk voor jouw arbeidscontract en -voorwaarden. Uiteraard past dit alles wel binnen de cao Bouw & Infra, waar onze organisatie onder valt.  

Wie we zijn en wat we doen

We zijn een betrokken familiebedrijf en handelen vanuit onze kernwaarden Relatie, Verbinding en Overtuiging. Bekijk hier onze bedrijfsvideo en maak alvast kennis met onze organisatie!

 

3823-de-kuiperinfra-doel-61.jpg