De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl

Vacature uitvoerder civiele (bouw) werken

Voor onze infrastructurele (bouw) werken hebben we de volgende vacature:

UITVOERDER Civiele (bouw) werken

40 UUR

Het begeleiden van civiele (bouw) werken zoals bruggen, gemalen, tunnels en andere voorkomende beton constructies is de hoofdzaak. Je draagt zorg voor de dagelijkse leiding, bewaakt zaken als veiligheid,  kwaliteit, voortgang, budget, en omgevings management.

Jij bent verantwoordelijk voor een project vanaf de start tot en met de oplevering. Samen met de werkvoorbereider en de medewerkers draag je zorg voor een goede uitvoering en een mooi resultaat! Je begeleid onderaannemers, communiceert vaardig in bouwvergaderingen of andere projectbijeenkomsten.

Ervaring met civiele (bouw) werken is een vereiste.

Wij vinden het belangrijk dat je een echte leider bent, kan functioneren in een team, mensen weet te motiveren en stressbestendig bent. Je denkt creatief en oplossing gericht. Je vak is je passie en je geeft niet om een uurtje extra. Een auto van de zaak en goede arbeidsvoorwaarden horen daar bij. De UTA CAO bouwnijverheid is van toepassing.

Ons uitvoeringsteam kijkt uit naar je komst!

Informatie over deze functie kunt u verkrijgen bij: W. de Kuiper via 085-0409700. Je kan uiteraard ook een keer langs komen bij onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam voor een vrijblijvend gesprek. Je reactie voorzien van een motivatie en CV ontvangen wij graag per mail: vacature@dekuiperinfrabouw.nl t.a.v. dhr. W. de Kuiper.

Waarom De Kuiper Infrabouw?

  • Slagvaardig en betrouwbaar familiebedrijf
    Jarenlange ervaring die is opgebouwd in de grond- weg- en waterbouw. 
  • Alle infrastructurele disciplines in huis
    Van ontwerp tot realisatie en onderhoud.
  • Altijd op zoek naar de beste oplossing
    Simpel als het kan, intelligent als het moet.