De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3828-2.png

Magazijn-Terreinmedewerker

 Voor ons magazijn en opslag terrein hebben we de volgende vacature:

MAGAZIJN-TERREIN MEDEWERKER
40 uur

Goed gereedschap is belangrijk voor ons. We geven het zorgvuldig uit, nemen het na gebruik weer in en we registreren het. Op onze thuisbasis heeft het een plaats en wordt er indien nodig onderhoud aan gepleegd. Deze service bieden we onze medewerkers zodat zij zonder zorgen met veilig en goed gereedschap projecten uit kunnen voeren. De uitgifte- en innametijden zijn royaal, daarom zoeken we versterking.

Samen met een collega draag je zorg voor een geordende opslag van het gereedschap en de voorraad. Naast het beheer in het magazijn, maken ook klein onderhoud/reparatie en het opruimen van het terrein deel uit van je werk. Je bent dienstverlenend en service gericht ingesteld. Orde en netheid zit in je genen. Werktijden zijn in overleg vast te stellen.

Wij bieden een mooie werkplek, goede arbeidsvoorwaarden en een passende beloning. Je wordt ingedeeld in de UTA CAO bouw & Infra.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je reactie per e-mail naar vacature@dekuiperinfrabouw.nl, t.a.v. Amber Schuurman.

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Amber Schuurman (HR) via telefoonnummer 06-10088478.