De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3690-altenabrug-0700.jpg

Projectleider Civiele Techniek

De mooie projecten die we mogen realiseren voor onze opdrachtgevers verdienen een echte leider!

Projectleider Civiele Techniek

32-40 uur

 

Jouw taken worden niet exact omschreven, maar wel de gebieden en processen waar je verantwoordelijk voor bent. Jij hebt het totaal overzicht over meerdere projecten.

Je bent gewend om de leiding te nemen, commercieel te denken en vaardig te communiceren. Je geeft leiding aan: het uitvoeringsteam en de werkvoorbereiding van een project. Je bewaakt de financiële voortgang van het project. Je onderhoud het contact met opdrachtgevers en onderaannemers op hoofdlijnen.

Natuurlijk hoef je dat niet allemaal zelf te doen. Delegeren en controleren gaan je goed af. Soms is het ook gewoon doen. Jij begrijpt precies op welk moment jouw aanwezigheid nodig is bij de projecten. Hierbij wordt je ondersteund door een enthousiaste club mensen en moderne ICT oplossingen.  

Uiteraard zijn onze secundaire arbeidsvoorwaarden prima in orde. We werken in de CAO Bouw & Infra. Van jou vragen we een flinke dosis ervaring in civiele (bouw) projecten en leiderschapstalent.

Een assessment kan onderdeel zijn van onze sollicitatieprocedure.

Het beste resultaat haal je alleen door de beste verbinding. Verbind jij graag teamleden en draag je verantwoordelijkheid voor het resultaat van projecten? Dan horen we graag van je! Stuur je motivatie met CV naar vacature@dekuiperinfrabouw.nl t.a.v. Amber Schuurman. Voor vragen bel of stuur een bericht naar Amber Schuurman (HR) via telefoonnummer 06 – 10 08 84 78 of e-mailadres a.schuurman@dekuiperinfrabouw.nl

 

3691-bedrijfsfotos-de-kuiper-infrabouw-40.jpg