De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3827-1.png

Medewerker Marketing en Communicatie

Met onze frisse huisstijl zijn we herkenbaar op de weg. Zorg jij als medewerker marketing en communicatie voor de juiste boodschap op de digitale weg? Dan zoeken we jou!

Medewerker Marketing en Communicatie
24-32 uur

 

Wij zoeken een zelfstandige medewerker die ons bedrijf op de juiste en creatieve wijze weet te profileren.

Als Medewerker Marketing en Communicatie ben je verantwoordelijk voor het opstellen en publiceren van informatie en content via, offline kanalen en alle beschikbare digitale kanalen. Daarnaast werk je jaarlijks mee aan een inspirerend marketingplan en bewaak je de uitvoering van de acties. Ook vind jij de weg in de online marketing.

Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, je bent creatief, flexibel, communicatief vaardig en commercieel. Vanuit onze missie en visie weet jij de juiste boodschap te verwerken in zowel tekst als content.

Wij bieden een mooie werkplek, goede arbeidsvoorwaarden en een passende beloning. Je wordt ingedeeld in de UTA CAO bouw & Infra.

Wil jij werkdagen die nooit hetzelfde zijn en zoek jij een bedrijf waar plaats is voor jouw creativiteit? Ga dan samen met ons de uitdaging aan! We kijken uit naar je reactie via vacature@dekuiperinfrabouw.nl, t.a.v. A. Schuurman

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Amber Schuurman (HR) via telefoonnummer 06-10088478.

3691-bedrijfsfotos-de-kuiper-infrabouw-40.jpg