De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3150-leermeester-2.png

Vacature Leermeester m/v

De Kuiper Infrabouw zoekt voor haar nieuwe en jonge talenten een

BEVLOGEN LEERMEESTER M/V PARTTIME

 
die niet alleen praat, maar ook gewoon doet.

In de afgelopen jaren is De Kuiper Infrabouw flink gegroeid met nieuwe en jonge talenten. Deze talenten zetten zich iedere dag vol overgave in om het beste resultaat te leveren. We vinden het belangrijk dat ze alle ins en outs van het vak goed leren, zodat ze zich verder ontwikkelen tot professionele vakmensen. Daarnaast hechten we grote waarde aan ieders persoonlijke ontwikkeling en we willen hierin investeren. Daarom zijn we op zoek naar een bevlogen leermeester.

Met jouw gedreven persoonlijkheid beleef je er veel plezier aan om mensen iets te leren. Je hebt passie voor de infra.

Door jouw ervaring in de praktijk weet jij als geen ander uit te leggen hoe je een straatwerk uitzet, kolken zet, een tekening leest, afschot van een riolering bepaalt enzovoorts. Je vertelt niet alleen hoe je iets doet, maar je doet het ook voor in de praktijk. Niet alleen de basale grote lijnen, maar ook de kneepjes van het vak die een groot verschil kunnen maken. Daarnaast ben jij prima in staat om uit te leggen waarom de ene aanpak beter is dan de andere. Je begeleidt de talenten niet alleen in hun werk, maar ook met hun schoolopdrachten indien van toepassing. Bovenal ben je sociaal en draag je de collega’s die je begeleidt een warm hart toe.   

Voor deze functie heb je ruime allround ervaring in de praktijk van de infrabouw/betonbouw. Je beschikt over didactische vaardigheden, je bent empathisch en beschikbaar voor 2 dagen in de week. Een afgeronde opleiding voor praktijkleermeester is een pré.

Help jij mee onze nieuwe en jonge talenten te ontwikkelen tot die professionele vakmannen en -vrouwen die zij willen worden? Solliciteer! Er wordt met belangstelling uitgekeken naar je reactie inclusief cv via e-mailadres vacature@dekuiperinfrabouw.nl.

Heb je vragen over naar aanleiding van deze vacature, neem dan gerust contact op met Wouter de Kuiper via telefoonnummer 085-0409700.

Wat we bieden

Maatwerk. Ja, je leest het goed. We denken liever niet in standaard oplossingen, dus ook niet in een standaard arbeidspakket voor jou. Tijdens de selectieronde maken we maatwerk voor jouw arbeidscontract en -voorwaarden. Uiteraard past dit alles wel binnen de cao Bouw & Infra, waar onze organisatie onder valt.  

Wie we zijn en wat we doen

We zijn een betrokken familiebedrijf en handelen vanuit onze kernwaarden Relatie, Verbinding en Overtuiging. Bekijk hier onze bedrijfsvideo en maak alvast kennis met onze organisatie!

 

Waarom De Kuiper Infrabouw?

  • Slagvaardig en betrouwbaar familiebedrijf
    Jarenlange ervaring die is opgebouwd in de grond- weg- en waterbouw. 
  • Alle infrastructurele disciplines in huis
    Van ontwerp tot realisatie en onderhoud.
  • Altijd op zoek naar de beste oplossing
    Simpel als het kan, intelligent als het moet.