De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3640-beeldbank-de-kuiper-11.jpg

ICT en Applicatiebeheerder

Ga bij ons aan de slag als 

ICT- en Applicatiebeheerder
24-32 uur

We zoeken een enthousiaste zelfstandige collega die ons team komt versterken. We hebben flinke stappen gezet op het gebied van digitaal werken. Op dit moment werken we aan de implementatie van een nieuwe Private Cloud oplossing. We zoeken iemand die dit systeem kan onderhouden. Daarnaast werk je voortdurend aan het optimaliseren van processen door digitalisering verder vorm te geven. Je signaleert en implementeert tijdig benodigde aanpassingen op het gebied van performance, beveiliging om de bedrijfszekerheid van onze ICT te waarborgen.

Je werkt in deze functie geheel zelfstandig. Je bent de spin in het web binnen de organisatie op het gebied van ICT. Je ziet het als een uitdaging om problemen op te lossen. Waar nodig schakel je externe partijen in als het gaat om serveronderhoud, softwareapplicaties of aanpassingen aan het ERP pakket.

Als ICT en applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en veiligheid van onze hardware en bedrijfsapplicaties. Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle ICT zaken. Je zorgt ervoor dat jouw collega’s hun werk digitaal goed kunnen uitvoeren op kantoor of op de projectlocatie. Je beheert alle digitale middelen zoals laptops, iPads, mobiele telefoons, printers etc. Je installeert nieuwe werkplekken, je analyseert problemen en lost ze ook op. Je houdt systemen up to date.

  • Je hebt minimaal een MBO ICT opleiding niveau 4 afgerond.
  • Je hebt een brede kennis van en interesse in hard- en software en mobile devices.
  • Je werkt zelfstandig, maar weet ook hoe en wanneer je samen werkt met je collega’s.

Droom jij van een zelfstandige baan waarbij je dienstverlenend bent op het gebied van automatisering, en zorg jij ervoor dat onze collega's binnen en buiten hun werk met plezier kunnen doen? We kijken uit naar je reactie via vacature@dekuiperinfrabouw.nl, t.a.v. mevr. A. Schuurman of via telefoonnummer 06 - 100 88 478. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Amber Schuurman (HR) via telefoonnummer 06-10088478.

 

3639-beeldbank-de-kuiper-4.jpg