De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3166-naamloos-2.jpg

Vacature Calculator m/v

De beste prijs voor de beste kwaliteit!

We zoeken een

CALCULATOR CIVIELE TECHNIEK (M/V) FULLTIME


die het verschil maakt!

Verander jij potentiële opdrachten graag in winnende opdrachten? Met jouw calculatietalent maak jij letterlijk het verschil. Je voelt je uitgedaagd om bij iedere tender weer op zoek te gaan naar dat ene onderdeel of die efficiënte werkmethode waarmee je het onderscheid voor onze opdrachtgevers maakt. Dit doe je niet alleen, maar in een hecht en jong calculatieteam. Binnen dit team bundelen jullie je krachten om tot de beste oplossingen te komen. Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is en je alle ruimte krijgt voor jouw creativiteit.

Jij geeft je 100% voor de tenders waaraan je werkt. Want alleen als je alles geeft, kun je het verschil maken. Dit doe je gestructureerd, je ziet niets over het hoofd. Je hebt oog voor de dingen die tussen de calculatieregels door te lezen zijn. Door jouw ervaring in de civiele techniek weet jij als geen ander hoe het werkt in de praktijk. Je beleeft er plezier aan om de klantwens op tafel te krijgen met de beperkte middelen die er soms zijn. Ook draai jij je hand er niet voor om in sommige gevallen werkvoorbereidingstaken op je te nemen.

Als calculator houd jij je bij De Kuiper Infrabouw primair bezig met het calculeren van tenders. Je rekent aan projecten als gemalen, bruggen en infrastructurele projecten. Je bent een belangrijke spil in ons calculatieteam. Dit team werkt met het calculatieprogramma Metacom. Met jouw praktijkervaring in de civiele techniek ben je een waardevolle aanvulling voor onze organisatie.

Zorg jij voor het juiste verschil? Dan zorgen wij voor de uitdaging en een goede beloning!

Stuur je reactie met cv naar vacature@dekuiperinfrabouw.nl! Wil je liever persoonlijk contact? Neem dan gerust contact op met Wouter de Kuiper via telefoonnummer
085-0409700.

Wat we bieden

Maatwerk. Ja, je leest het goed. We denken liever niet in standaard oplossingen, dus ook niet in een standaard arbeidspakket voor jou. Tijdens de selectieronde maken we maatwerk voor jouw arbeidscontract en -voorwaarden. Uiteraard past dit alles wel binnen de cao Bouw & Infra, waar onze organisatie onder valt. 

Wie we zijn en wat we doen

We zijn een betrokken familiebedrijf en handelen vanuit onze kernwaarden Relatie, Verbinding en Overtuiging. Bekijk hier onze bedrijfsvideo en maak alvast kennis met onze organisatie!

 

Waarom De Kuiper Infrabouw?

  • Slagvaardig en betrouwbaar familiebedrijf
    Jarenlange ervaring die is opgebouwd in de grond- weg- en waterbouw. 
  • Alle infrastructurele disciplines in huis
    Van ontwerp tot realisatie en onderhoud.
  • Altijd op zoek naar de beste oplossing
    Simpel als het kan, intelligent als het moet.