De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
2685-d.jpg

Reconstructie centrum Schelluinen

In opdracht van de gemeente Molenlanden wordt binnenkort in Schelluinen gestart met een reconstructie van het centrum vanaf de kruising Voordijk met Nolweg tot de rotonde aan de Zandkade.

Diverse werkzaamheden om de reconstructie te realiseren zijn in voorbereiding en worden uitgevoerd door De Kuiper Infrabouw.  Naast de Kuiper Infrabouw voeren de nutsbedrijven ook werkzaamheden uit in opdracht van Gemeente Molenlanden.

De Kuiper Infrabouw zal middels de OmgevingsApp communiceren met bewoners en betrokken partijen. Met deze OmgevingsApp kan iedere belangstellende van actuele informatie worden voorzien. De OmgevingsApp is gratis te downloaden in de AppStore of PlayStore onder de naam 'Reconstructie Centrum Schelluinen'. De QR code die linkt naar de App is weergeven in onderstaande afbeeldingen. 

Voor bewoners en betrokkenen wordt tevens een omgevingsmanager ingezet, de heer J.P. van Driel. Belanghebbenden kunnen bij de omgevingsmanager terecht met hun vragen en opmerkingen, hij vormt op deze wijze een schakel naar De Kuiper Infrabouw. Nadat de werkzaamheden door De Kuiper Infrabouw zijn aangevangen wordt er iedere woensdagmiddag van 13.00 – 14.00 uur en spreekuur gehouden in de keet van de omgevingsmanager. De keet komt naast de brug aan de Reigerstraat te staan.

 

Waarom De Kuiper Infrabouw?

  • Slagvaardig en betrouwbaar familiebedrijf
    Jarenlange ervaring die is opgebouwd in de grond- weg- en waterbouw. 
  • Alle infrastructurele disciplines in huis
    Van ontwerp tot realisatie en onderhoud.
  • Altijd op zoek naar de beste oplossing
    Simpel als het kan, intelligent als het moet.