De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3195-dia1.jpg

Herinrichting Zeilmakersstraat

De Zeilmakersstraat, de woonstraat aan de achterzijde van winkelcentrum Makado, in Alblasserdam gaat op de schop. Behalve de vervanging van de riolering en de aanleg van een regenwater riool, krijgt ook de buitenruimte een metamorfose. Samen met de bewoners, winkeliers en de gemeente is in de afgelopen jaren een nieuw inrichtingsplan gemaakt. Op 14 juni 2021 is De Kuiper Infrabouw gestart met de werkzaamheden en medio oktober 2021 wordt het project opgeleverd. 

De metamorfose van de Zeilmakersstraat

De woningen in de Zeilmakersstraat stammen van eind jaren ’50. Het terrein waar nu winkelcentrum Makado is gelegen, was destijds nog akkerland. In de loop der jaren is de straat aangepast naar de toen geldende behoeften. Inmiddels is de straat en de riolering toe aan vervanging. Dit moment wordt gelijk gebruikt om een nieuwe en moderne inrichting te maken. De uitstraling zal uiteraard nieuw en ruim van opzet zijn met voldoende ruimte voor parkeren voor bewoners en werknemers van de winkels.

Welke werkzaamheden voert De Kuiper Infrabouw uit?

De werkzaamheden bestaan uit het opbreken van de huidige verhardingen, waarna de riolering wordt vervangen. Eveneens wordt een nieuwe riolering aangelegd voor de afvoer van het regenwater. Tot slot zal de buitenruimte opnieuw worden ingericht. Bekijk hier het terreininrichtingsplan!

Waarom De Kuiper Infrabouw?

  • Slagvaardig en betrouwbaar familiebedrijf
    Jarenlange ervaring die is opgebouwd in de grond- weg- en waterbouw. 
  • Alle infrastructurele disciplines in huis
    Van ontwerp tot realisatie en onderhoud.
  • Altijd op zoek naar de beste oplossing
    Simpel als het kan, intelligent als het moet.