De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3023-afbeelding-breedbeeld.jpg

Vervanging kademuur

Op deze projectpagina treft u actuele projectinformatie aan over de inhoud, de planning en de voortgang van het werk realisatie kade Molenaarsgraaf.

In opdracht van Gemeente Molenlanden, vervangt De Kuiper Infrabouw de kademuur aan Graafdijk Oost te Molenaarsgraaf. De huidige kademuur is op diverse plekken gescheurd en daarom toe aan vervanging.

Welke werkzaamheden voert De Kuiper Infrabouw uit?

De werkzaamheden bestaan in hoofdlijnen uit:

 • Het opbreken van asfaltverharding.
 • Verwijderen van bestaande oeverbescherming.
 • Aanbrengen van nieuwe oeverbescherming met afdeksloof voorzien van doken.
 • Verlengen duiker onder Nieuwe Dam.
 • Aanbrengen prefab hangschorten met metselwerk en afdekbanden.

Omgevingsinformatie

Graafdijk Oost is een belangrijke verbinding tussen de verschillende dorpskernen. Daarom blijft deze verbinding voor weggebruikers 100% bereikbaar tijdens de uitvoering van het project. De Kuiper Infrabouw zal hoofdzakelijk vanaf het water haar werkzaamheden uitvoeren.

De meeste toegangswegen naar het werk zijn beperkt tot 15 ton aslast. De route die het bouwverkeer gebruikt, valt buiten deze beperkingen. De route is vanaf de N214 via de Damseweg naar de Kweldamweg over de Polderweg Oost naar de Graafdijk Oost. De route is in het voortraject met leveranciers gedeeld, en wordt in de voorbereidingsfase nogmaals afgestemd. Omdat het maar om een beperkt aantal leveranciers gaat, is het overbodig om bebording langs de weg op te nemen.

Bewonersbrieven

Planning

In januari 2021 zal De Kuiper Infrabouw fysiek in het projectgebied starten. Binnenkort wort de planning gepubliceerd.

Voortgang

Momenteel is De Kuiper Infrabouw bezig met de voorbereidende werkzaamheden. Benieuwd naar de verdere voortgang van dit project? Bezoek dan hier de Facebookpagina.

Maak kennis met het projectteam!

Voor dit project is een enthousiast projectteam samengesteld. Zij zorgt voor een veilig en voorspoedig verloop van de werkzaamheden en uiteindelijk zorgen zij voor het gewenste resultaat. Het team bestaat uit Uitvoerder/Omgevingsmanager Marinus de Bruin, Projectleider Anton Verrips, Werkvoorbereider/Ontwerpleider Robert Verrips en de vakspecialisten op het gebied van realisatie.

Mocht u vragen hebben of iets willen melden dan kunt u rechtstreeks contact opnemen via onderstaande contactknop of via e-mailadres m.debruin@dekuiperinfrabouw.nl.

Neem direct contact op

Waarom De Kuiper Infrabouw?

 • Slagvaardig en betrouwbaar familiebedrijf
  Jarenlange ervaring die is opgebouwd in de grond- weg- en waterbouw. 
 • Alle infrastructurele disciplines in huis
  Van ontwerp tot realisatie en onderhoud.
 • Altijd op zoek naar de beste oplossing
  Simpel als het kan, intelligent als het moet.