De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl

Over De Kuiper Infrabouw

Resultaat telt. Daarvan zijn we bij De Kuiper Infrabouw overtuigd. Daarom is ons familiebedrijf al jarenlang de betrouwbare partner voor onder andere (semi-)overheden, projectontwikkelaars en bouwbedrijven. We zijn gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Daar vandaan werken we voor opdrachtgevers in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht, Zeeland en Noord-Brabant. 

Familiebedrijf
Het fundament van ons familiebedrijf werd al in 1965 gelegd. De gebroeders De Kuiper bouwden jarenlang aan hun Fa. Gebr. De Kuiper en lieten het bedrijf met succes uitgroeien tot een professionele aannemer. In 2000 verhuisde het bedrijf naar Noordeloos, waar De Kuiper verder kon groeien tot veelzijdig specialist.

Focus
Die veelzijdigheid leverde het bedrijf niet altijd een voordeel op. Daarom is De Kuiper Noordeloos in januari 2017 opgesplitst in twee bedrijven, zodat beide zich in een andere richting zouden kunnen specialiseren. De Kuiper Infrabouw vestigde zich in Hardinxveld-Giessendam. Aan het roer van het bedrijf staan de broers Wouter en Martin de Kuiper, samen met Jan-Willem Meerkerk. De Kuiper Infrabouw richt zich op infrastructuur en infrastructurele bouwwerken. De engineering die bij deze projecten hoort, is een vast onderdeel van onze activiteiten.

 

 

Wie is De Kuiper Infrabouw?

Onze droom is een land waarin er niet alleen de juiste balans is tussen mens en wereld, maar ook tussen collega’s onderling. We willen de wereld mooier maken met wat we bouwen. Daar werken we aan met een team van ruim 80 vakmensen die gemiddeld tien dienstjaren bij De Kuiper Infrabouw op hun conto hebben staan.
U kunt er dus op vertrouwen dat we weten waar we het over hebben. 

 

 

Neem direct contact op
Over De Kuiper Infrabouw - Wie is De Kuiper Infrabouw?
Verbindingen voor de toekomst

Tegenwoordig is er veel vraag naar een integrale aanpak: opdrachtgevers verwachten een duidelijke visie en tijdige oplossingen, voor zowel de ontwerpfase als de uitvoering en vaak ook voor het onderhoud en beheer. Wij zien daarbij geen bedreigingen of problemen, maar kansen om op creatieve manieren onze klanten steeds verder te ontzorgen. Zo zijn we in staat om verbindingen voor de toekomst te maken: simpel als het kan, intelligent als het moet.

Bent u bezig met een project in de infrabouw? Wij hebben sinds 1965 ruim 3.000 projecten opgeleverd en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Bekijk onze referentieprojecten of neem contact op voor een persoonlijk gesprek!