De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl

Over De Kuiper Infrabouw

De Kuiper Infrabouw is een middelgroot familiebedrijf met ambitie. We zijn een jong bedrijf, maar hebben een jarenlange ervaring. Vanaf onze centraal gelegen vestiging, langs de A15 in Hardinxveld- Giessendam, bedienen we klanten in Zuid- Holland, Utrecht, Zeeland en Noord- Brabant. 

Historie 

Het fundament van ons familiebedrijf werd al in 1965 gelegd. De gebroeders De Kuiper bouwden jarenlang op een succesvolle wijze aan Fa. Gebr. de Kuiper en lieten het bedrijf uitgroeien tot een professionele aannemer. In 200o verhuisden we naar een nieuw bedrijfscomplex in Noordeloos. De Kuiper Noordeloos B.V. is in de jaren die volgden uitgegroeid tot een 'veelzijdig specialist'. Ruim 3.000 projecten werden in de periode tot 2017 naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uitgevoerd. 

Bouwen aan de toekomst 

De veelzijdigheid van De Kuiper Noordeloos B.V. leverde echter niet altijd een voordeel op. Daarom is de Kuiper Noordeloos B.V. op 2 januari 2017 opgesplitst in twee aparte bedrijven met een sterke focus op een aantal activiteiten. De Kuiper Infrabouw, die gevestigd is in Hardinxveld- Giessendam, richt zich daarbij op infrastructuur en infrastructurele bouwwerken. Om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn, is de engineering die bij deze projecten hoort geïntegreerd in onze diensten. 

Manifest. 

Waarom De Kuiper Infrabouw?

  • Jong en slagvaardig familiebedrijf
    Jarenlange ervaring die is opgebouwd in de grond- weg- en waterbouwsector.
  • Uiteenlopende infrastructurele projecten
    Ontwerpen, realiseren en onderhouden.
  • Pro-actief en oplossingsgerichte benadering
    Wij dragen creatieve en innovatieve oplossingen aan.
Wie is De Kuiper Infrabouw?

Ons team bestaat uit ruim 50 betrokken vakspecialisten. Met gemiddeld 10 dienstjaren kunnen we stellen dat we een zeer ervaren team hebben, die weten waar De Kuiper Infrabouw voor staat. Bij een aanpak waarbij 'het resultaat telt' is het essentieel dat er in iedere fase van een project medewerkers betrokken zijn die onze cultuur uitdragen. Daarom investeren wij doorlopend in opleidingen, zodat de kennis en ervaring van onze medewerkers de concurrenten voorblijft.

De aandelen van De Kuiper Infrabouw zijn volledig in handen van Wouter de Kuiper en Martin de Kuiper. Samen met Jan-Willem Meerkerk is er een sterk- en slagvaardig directieteam gevormd. Middels een persoonlijke benadering van onze klanten en medewerkers wordt een stabiele basis gevormd die klaar is voor de toekomst. 

Neem direct contact op
Over De Kuiper Infrabouw - Wie is De Kuiper Infrabouw?
Wij zijn klaar voor de toekomst!

In de laatste jaren is de vraag naar projecten, waarbij een integrale aanpak benodigd is, enorm gegroeid. Opdrachtgevers verwachten dat wij een duidelijke visie hebben en tijdig oplossingen aandragen. Dit begint al in de ontwerpfase, gaat verder tijdens de uitvoering en in veel gevallen zelfs ook in de onderhoud- en beheersfase. Beoordelingen op basis kwaliteit moedigen ons aan om onze creativiteit in te zetten en de opdrachtgever steeds verder te ontzorgen. Wij hebben een groot aantal referenties waaruit blijkt dat wij ook in staat zijn om deze kwaliteit te bieden, en zullen dit in de toekomst ook zeker blijven doen!