De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
2961-25480-v1-strijen-staand-2.jpg

Lees ons manifest

Aan, op, in en door het water. Ons land is omgeven door de zee, rivieren, kanalen en polders. Die stukken land worden slim met elkaar verbonden door inventieve oplossingen. Sommige delen om bij elkaar te komen, sommigen om ze van elkaar te scheiden. En dat allemaal voor een groot deel onder zeeniveau én op alledaagse plekken: gewoon in en onder de straat. Dankzij die rioleringsnetwerken, sterke dijken, slimme gemalen, brede bruggen en mooie wegen beschermen we ons land en alles wat ons lief is.

Stel je voor

Onze droom is een land waarin er niet alleen de juiste balans is tussen mens en wereld, maar ook tussen collega's onderling. Opdrachtgever en uitvoerder. Of tussen grond en water. Ons doel? De wereld een stuk mooier maken met wat we bouwen. En als alleen het resultaat telt, is het logisch dat je elkaar in de ogen moet hebben gekeken om iets te maken wat goed is. Er blind op kunnen varen dat degene naast je er net zo veel aan doet als jij. Want als we iets niet goed kunnen doen, doen we het liever niet. Je haalt alleen het beste resultaat als je elkaar vertrouwt. Alleen dát vertrouwen vormt de juiste basis voor succes.

Denken voor doen

Een wijs man zei ooit ''Plannen falen als er geen overleg is, maar door een veelheid van raadgevers komt het nodige tot stand'' Of: je kunt beter eerst goed nadenken voordat je iets onderneemt of domweg uitvoert. Wij geloven daarom ook dat de juiste oplossing alleen tot stand kan komen als je eerst goed naar elkaar luistert. Niet om te reageren, maar om elkaar te begrijpen. We zoeken dan naar het hoogst haalbare resultaat en de beste oplossing. Wij scherpen elkaar én onze opdrachtgevers, net zoals je ijzer met ijzer scherpt. Op die manier kunnen wij de belofte om goed werk te leveren, waar blijven maken. Wij gaan liever voor een duurzame en intensieve samenwerking dan de vluchtige uitvoer van een snel project. Investeren in lange termijn relaties dus.

De Kuiper Infrabouw is geboren en getogen in de polder: Hard werken, handen uit de mouwen. Wij zien geen bedreigingen of problemen, maar mogelijkheden en oplossingen. Het liefst als totaaloplossing: van engineering tot uitvoer. Zo zijn we in staat om de allerbeste verbinding te maken.

Simpel als het kan, intelligent als het moet.