De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl

Sloopwerk en bodemsaneringen

De eerste stap van een bouwproces is slopen of saneren. Bij De Kuiper Infrabouw is sloopwerk en bodemsanering onderdeel van een proces waarin we alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Voor een nieuwbouwproject of herstructurering ben je dus niet afhankelijk van verschillende partijen. We houden bij de sloop al rekening met de werkzaamheden die later komen: slopen om te bouwen.

BRL SVMS-007
Als we iets niet goed kunnen doen, doen we het liever niet. Daarom slopen we volgens de wettelijke richtlijnen en onder het certificaat BRL SVMS-007. De wereld een stuk mooier maken begint met circulair slopen en scheiden bij de bron.

BRL SIKB 7000 gecertificeerd
Naast sloopwerk voeren wij ook bodemsanering zelfstandig uit. We zijn daarvoor gecertificeerd volgens SIKB 7000 voor bodemsanering en tijdelijk uitplaatsen van grond. Maar dat niet alleen, we hebben ook jarenlange ervaring. Die ervaring gebruiken we om vooraf een saneringsstrategie te bepalen. Door verschillende opties tegen elkaar af te wegen komen we tot een strategie waarbij duurzaamheid, overlastbeperking, doorlooptijd en budget het beste op elkaar zijn afgestemd.

Waarom De Kuiper Infrabouw?

  • Slagvaardig en betrouwbaar familiebedrijf
    Jarenlange ervaring die is opgebouwd in de grond- weg- en waterbouw. 
  • Alle infrastructurele disciplines in huis
    Van ontwerp tot realisatie en onderhoud.
  • Altijd op zoek naar de beste oplossing
    Simpel als het kan, intelligent als het moet.
Referentieprojecten
Sloopwerk en bodemsaneringen - Bouw- en woonrijp maken Morgenslag

Bouw- en woonrijp maken Morgenslag

Boven-Hardinxveld