De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl

Bouw- en woonrijp maken

Voor ons - geboren en getogen in de polder - is bouw- en woonrijp maken een discipline die voortkomt uit onze natuur: aan het werk, handen uit de mouwen! Het is de eerste stap voordat we kunnen beginnen met de bouw van woningen of bedrijfspanden. Maar we geloven ook dat de juiste oplossing alleen tot stand kan komen als je eerst goed naar elkaar luistert. Niet om te reageren, maar om elkaar te begrijpen. Juist dan zijn we in staat om in korte tijd alles op elkaar af te stemmen en een projectgebied succesvol in te richten.

Voorbelasting
Onze polder bestaat uit veengrond. Wij weten als geen ander hoe je hier het beste op kunt bouwen. Een ontwerp met lichte ophoogmaterialen of een voorbelasting behoren tot de mogelijkheden om de restzetting te beperken. Voor zowel het ontwerp als de realisatie hebben wij de juiste disciplines in huis.

Bouwrijp
Bouwrijp betekent dat een locatie ontdaan is van eventuele belendingen, is voorzien van schone grond en is ingericht met de nodige voorzieningen. Voor deze processen zijn wij volledig gecertificeerd, en we voeren deze werkzaamheden dan ook helemaal in eigen beheer uit.

Woonrijp
Als een terrein bouwrijp is, kan het woonrijp gemaakt worden. In deze fase werken we intensief samen met onze opdrachtgever. Nutsbedrijven worden bij de uitvoering betrokken voor de aanleg van nutsvoorzieningen. Vervolgens worden verhardingen zoals straten en stoepen aangebracht en daarna wordt het gebied voorzien van de gewenste beplanting, verkeersinstallaties, straatmeubilair en speeltoestellen.

Referentieprojecten
Bouw- en woonrijp maken - Reconstructie Achterstaat Asperen

Reconstructie Achterstaat Asperen

Asperen

Bouw- en woonrijp maken - Reconstructie Blokweer Alblasserdam

Reconstructie Blokweer Alblasserdam

Alblasserdam

Bouw- en woonrijp maken - Inrichting buitenterrein McDonald's

Inrichting buitenterrein McDonald's

Breukelen

Bouw- en woonrijp maken - Bouw- en woonrijp maken Morgenslag

Bouw- en woonrijp maken Morgenslag

Boven-Hardinxveld