De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl

Werktuigbouwkundige installaties

Wij richten ons op werktuigbouwkundige installaties in riool en poldergemalen en op rioolwaterzuiveringen. Onze kracht is dat wij voor de disciplines ontwerp, civiel, bouwkundig, werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden beschikken over eigen vakkundige medewerkers die deze disciplines integraal uitvoeren.

Waterbeheersing

Binnen onze organisatie is er een grote passie voor alles wat te maken heeft met waterbeheersing. Geboren en getogen in de Alblasserwaard tussen de Lek en de Merwede weten wij precies wat er nodig is voor droge voeten en betrouwbare rioolgemalen. Zie Gemalen voor meer informatie.

Renovatie riool en poldergemalen

Als gevolg van de veroudering en slijtage van installatiedelen dient het werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gedeelte van een gemaal na ca. 15-20 jaar vervangen te worden. Naast de nieuwbouw van gemalen houden wij ons ook actief bezig met de renovatie van bestaande riool en poldergemalen. Na een grondige renovatie beurt is het gemaal weer voor ca. 20-25 jaar functioneel.

Zuiveringen

Wij hebben ervaren werktuigbouwkundigen, engineers en monteurs die aanpassingen ontwerpen en realiseren op rioolwaterzuiveringen. Op basis van een 3D inmeting worden constructieonderdelen, appendages en leidingwerk in de werkelijke situatie ontworpen. Het ontwerp is daarmee altijd voor 100% uitvoerbaar.

 U kunt ons benaderen voor:

  • Werktuigbouwkundige ontwerpen (pompen, appendages en constructiewerk)
  • Renovatie en vervanging van werktuigbouwkundige installaties in riool en poldergemalen
  • Het vervangen van (constructie) onderdelen van gemalen
  • Het vervangen van appendages in persleidingen
  • Het bouwen van besturingskasten
  • Ontwerpen en realiseren van TPI (Tijdelijke Pomp Installatie)

Dankzij onze brede expertise op het gebied van de nieuwbouw en renovatie van riool en poldergemalen, ontzorgen wij de opdrachtgever geheel door ook de werktuigbouwkundige installatie met eigen vakmensen te realiseren.

Referentieprojecten
Werktuigbouwkundige installaties - Ontwerp en realisatie uitstroom gemaal Rietveld

Ontwerp en realisatie uitstroom gemaal Rietveld

Kedichem