De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3505-20210902-145517.jpg

Vertrouwen als basis van succes

5 mei 2022 l In 2021 kregen we een raamcontract gegund voor de implementatie van digitale menuborden en het realiseren van dual Drive Lanes bij maar liefst 70 McDonald’s restaurants in West Nederland. Inmiddels meer dan 50 tevreden Franchisenemers verder, hebben we ongeveer twee derde van het raamcontract gerealiseerd. Het resultaat van een duurzame en constructieve samenwerking.

Uitvoering

Het betreft een langdurig project waarbij elk restaurant een deelproject vormt. Bij ieder restaurant wordt de bestaande inrichting verwijderd. We leggen nieuwe mantelbuizen en fundaties aan. Daarna worden de parkeerplaats en Drive Lanes heringericht. Iedere locatie is anders en vraagt om maatwerk. Zo wordt dus ieder deelproject afzonderlijk met precisie voorbereid en uitgevoerd.

Onze werkwijze is er op gericht om overlast te voorkomen voor gasten van McDonald’s. Een passende oplossing hebben we gevonden in onze ‘geoliede machine’, een vast team, die op efficiënte wijze en met een gedegen voorbereiding te werk gaat. Zo zijn we in staat planningen te waarborgen en de Franchisenemers te ontzorgen. Simpel als het kan, intelligent als het moet.

Constructieve samenwerking

Ondanks dat het einde  van het raamcontract in zicht komt, is het einde van de samenwerking met McDonald’s nog lang niet in zicht. Dankzij tevreden Franchisenemers vloeien uit dit raamcontract steeds weer nieuwe opdrachten voort. Dit hebben we mede te danken aan onze intensieve samenwerking met opdrachtgever McDonald’s Nederland.

Sinds jaar en dag werken we samen. Door blijvend te investeren in de samenwerking, is er vertrouwen. Alleen dát vertrouwen vormt de basis voor succes.

''De Kuiper Infrabouw is een flexibele partij die snapt hoe McDonald’s werkt en zal altijd meedenken in onze wens om tijdens de uitvoering van projecten de Franchisenemer te kunnen blijven ontzorgen.''

Manager Construction Barbara van der Kolk - McDonald's

3511-20210902-145325.jpg