De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3596-de-kuiper-karten-29.jpg

Tijd om op te laden!

21 juli 2022 l Onze medewerkers zetten de puntjes op de ‘i’ en maken de projecten klaar voor de vakantie. Het is tijd om weer op te laden. Dit doen we vanaf 25 juli 2022 tot en met 12 augustus 2022. 

Onze medewerkers

We kijken terug op een succesvol halfjaar waarin onze medewerkers mooie projecten hebben gerealiseerd. Dit bleef niet onopgemerkt in de omgeving. We ontvingen diverse complimenten als ‘’…wat hebben jullie hardwerkende, sympathieke mensen in dienst’’ en ‘’Ik wil een dik compliment aan jullie geven voor deze adequate aanpak, fijn dat er nog mensen zijn dit doen én kunnen.’’ Uit deze complimenten blijkt dat onze kracht in onze menselijk kapitaal zit. We zijn onze medewerkers dankbaar voor hun geweldige inzet in het afgelopen halfjaar!

Onze opdrachtgevers

Zonder opdrachtgevers kunnen onze medewerkers niet uitblinken in hun vak. We zijn onze opdrachtgevers dankbaar voor de projecten die we gegund kregen. Waaronder veel bouwteamcontracten. Het is mooi om te zien dat opdrachtgevers vertrouwen in ons stellen. Steeds vaker kiest men voor ons als ontwerpende aannemer, waarbij we totaaloplossingen van ontwerp tot oplevering realiseren. We waarderen het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerkingen.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Lees het in blog 1 en blog 2 over ons als ontwerpende bouwer!

Voortuitblik

We kijken met vertrouwen naar de toekomst. Geïnspireerd door wat ons drijft en waar onze kracht zit. Na de vakantie gaan we de wereld nog mooier maken met wat we bouwen. Dit doen we samen met u, onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Van ontwerp tot oplevering. Zo starten we na de vakantie met de realisatie van rioolvervanging Tesselschadestraat waarvan het ontwerp in bouwteam is uitgewerkt. We starten met de vervanging van vijf bruggen in de Krimpenerwaard en in week 36 starten we na een korte, maar effectieve bouwteamperiode met de herinrichting van winkelcentrum Kort Ambacht. Met deze positieve vooruitblik sluiten we het eerste half jaar van 2022 af.

Na de vakantie bij ons aan de slag? Solliciteer direct, je bent van harte welkom! We hebben de volgende vacatures:

 

3592-de-kuiperinfra-doel-19.jpg