De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
2678-grader-4.jpg

Uitbreiding terrein De Kuiper Infrabouw

25 november 2019 | Recyclen, opslag van materialen, werk met werk maken en duurzaamheid worden steeds belangrijker. Om materialen te kunnen hergebruiken zijn er echter ook opslagmogelijkheden benodigd. Met de uitbreiding van ons eigen opslagterrein zal dit vanaf begin 2020 mogelijk zijn. Bent u benieuwd hoe wij dit aanpakken? Lees dan snel verder. 

In het begin van 2019 werd het naastgelegen bedrijfsterrein aangeboden. Ruim 7000m2 met hoogteverschillen van ruim 1,50 meter. Na de aankoop is, op basis van een digitale terrein inmeting, het gehele terrein in kaart gebracht. In een 3D model is vervolgens het gehele terrein uitgewerkt naar de gewenste situatie. Afwatering, mogelijke vertontreiningingen in de bodem, terreinafrasteringen en de benodigde verhardingsopbouw is volledig opgenomen in dit model. Het resultaat is een ontwerp dat geschikt is voor zowel de vergunningsverlening als de realisatie. 

Inmiddels zijn alle terreinafscheidingen en de fundering voor het asfalt aangebracht. Wat bijzonder is in dit geval is dat alle vrijkomende materialen van het bestaande terrein zijn hergebruikt in de wegfundering. Middels een 'cementgebonden bodemstabilisatie' is de funderingslaag vervolgens gestabiliseerd. Het resultaat is een sterke fundering voor het nieuwe terrein. Benieuwd naar meer? Kijk dan snel naar de foto's. Is uw bedrijfsterrein ook aan vernieuwing toe? Dan kunt u uiteraard contact opnemen voor onze ontwerp- en realisatie mogelijkheden!