De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3167-altenabrug-0773.jpg

Schoenriemsebrug officieel geopend!

14 april 2021 l Afgelopen maandag legde wethouder Roland van Vugt de laatste hand aan de nieuwe Schoenriemsebrug tussen Almkerk en Woudrichem. Omdat officiële openingshandelingen vanwege corona al lange tijd niet meer plaatsvinden, was de opening van de brug extra speciaal.

Schoenriemsebrug opengesteld

In de afgelopen 6 weken heeft De Kuiper Infrabouw de Schoenriemsebrug vervangen. Op maandag 12 april 2021 werd de laatste hand gelegd aan de brug door wethouder Roland van Vugt. Met het aandraaien van de laatste moer van de brugleuning en het onthullen van het naambord werd de brug officieel opengesteld. De wethouder was in zijn toespraak lovend over de ‘’vlekkeloze uitvoering’’ van het project.

Ondanks dat de brug is opengesteld voor verkeer, zal De Kuiper Infrabouw nog restwerkzaamheden uitvoeren. De beschoeiing wordt geplaatst, de noodbrug wordt verwijderd en De Kuiper Infrabouw herstelt het terrein weer in oude staat.

Oplevering vervroegd

Door de efficiënte werkwijze van De Kuiper Infrabouw beloofde ze opdrachtgever Gemeente Altena al een verkorte uitvoeringsperiode van slechts 8 weken. Dankzij het voorspoedige verloop, kan het project nog een week eerder opgeleverd worden dan gepland. 

Totaaloplossing

Uniek aan dit project is dat De Kuiper Infrabouw op bijzondere wijze invulling heeft gegeven aan de eisen van Gemeente Altena. Op basis van de 3 belangrijkste pijlers planning, omgevingsmanagement en verkeer, heeft De Kuiper Infrabouw een succesvolle totaaloplossing geleverd. Wilt u meer weten over deze totaaloplossing? Lees hier het nieuwsbericht van 17 maart 2021.

‘’Strak en sterk werk door de mannen van De Kuiper Infrabouw in de Gemeente Altena.’’

Projectleider Corne Mudde - Gemeente Altena