De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
2865-20200624-073120.jpg

Nieuwe speeltuin voor De Merwebolder

21 augustus 2020 l Op het boerderijverblijf Buitenleven van De Merwebolder heeft De Kuiper Infrabouw een nieuwe speeltuin gerealiseerd. De speeltuin is zo ingericht dat deze goed toegankelijk en te gebruiken is voor de cliënten van De Merwebolder.

Speciale inrichting

Voor deze opdracht stonden de veiligheid, toegankelijkheid en het gebruik van de inrichtingen extra centraal. Dit is omdat de cliënten van de ASVZ instelling De Merwebolder kwetsbaar en/of minder valide zijn. In de engineeringsfase zijn deze belangrijke aspecten meegenomen en is een mooie en gebruiksvriendelijke inrichting ontstaan, speciaal aangepast op de cliënten. Zo zijn onder andere de meeste speeltoestellen rolstoelvriendelijk gemaakt. Naast het plezieraspect heeft de speeltuin ook een educatief karakter met het thema ‘’Verkeerspark’’. 

Realisatie

Na de engineeringsfase heeft De Kuiper Infrabouw de bestaande inrichting verwijderd en is het grondwerk uitgevoerd. De riolering is vervangen en nieuwe asfaltverhardingen zijn aangebracht. Vervolgens heeft De Kuiper Infrabouw het nieuwe meubilair geplaatst en zijn de maatwerk speeltoestellen aangebracht. Na het aanbrengen en aanleggen van alle groenvoorzieningen is een hekwerk geplaatst. Naast de speeltuin heeft De Kuiper Infrabouw ook een dierenverblijf gerealiseerd. Hiermee is het Buitenleven compleet en klaar voor gebruik!

Maatschappelijke bijdrage

Een maatschappelijke bijdrage leveren gaat hand in hand met de visie van De Kuiper Infrabouw: ‘’de juiste balans tussen mens en wereld’’. Deze juiste balans heeft De Kuiper Infrabouw mogen realiseren voor ASVZ en haar cliënten. En dat maakt deze opdracht waardevol en bijzonder.

‘’De wereld een stuk mooier maken met wat we bouwen’’, voor alle mensen.