De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3255-de-kuiper-karten-16.jpg

Een flitsende start van de vakantie!

23 juli 2021 l Op vrijdag 16 juli 2021 stonden onze medewerkers in de spotlight tijdens de halfjaarafsluiting in Hardinxveld-Giessendam. Met de karts gingen de remmen los en tijdens de barbecue was er tijd om elkaar weer uitgebreid te spreken. Tijd voor elkaar en met elkaar, iets wat tijdens de coronaperiode werd gemist.

 

Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons enthousiaste team?

Bekijk hier onze vacatures en solliciteer!

Terugblik

In het afgelopen halfjaar hebben onze medewerkers zich iedere dag ingezet om de wereld een stuk mooier te maken met wat we bouwen. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor de omgeving, de mensen en de natuur. Zo zijn niet alleen prachtige resultaten opgeleverd, maar is er ook gebouwd aan (nieuwe) Relaties onderling en met de opdrachtgevers. Telkens gingen we op zoek naar de beste Verbinding en totaaloplossing voor onze projecten. Vanuit onze Overtuiging in kennis en kunde en onze plek in de maatschappij zijn deze Verbindingen een groot succes geworden.

We bedanken onze opdrachtgevers en medewerkers voor de fijne, succesvolle samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen in het eerste halfjaar van 2021.

Vooruitblik

Vanaf 23 juli 2021 gaan we genieten van een periode rust. Voor een periode van 3 weken is ons bedrijf gesloten. Vanaf maandag 16 augustus 2021 zijn we u weer graag van dienst. Na de bouwvak gaan we weer fris van start gaan met een aantal mooie en uitdagende projecten. Benieuwd naar deze projecten? Blijf op de hoogte door ons te volgen op LinkedIn en Facebook. 

We wensen onze medewerkers, opdrachtgevers en alle andere betrokkenen een fijne zomer toe!

''We bedanken onze opdrachtgevers en medewerkers voor de fijne, succesvolle samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen in het eerste halfjaar van 2021.''

Directie - De Kuiper Infrabouw

3256-de-kuiper-karten-17.jpg