De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3718-naamloos-00845.jpg

Mooie afsluiting van 2022 met 2 nieuwe raamcontracten!

23 december 2022 l We sluiten het jaar mooi af met 2 nieuwe raamcontracten die we hebben aangenomen. Zo tekenden we woensdag het 2-jarig Raamcontract voor het vervangen van poldergemalen voor Hoogheemraadschap van Rijnland. Ook  kregen we opdracht voor het 4-jarig raamcontract voor het onderhoud van rioolgemalen en zuiveringen voor Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

Raamcontract onderhoud rioolgemalen en zuiveringen

We zien het vaker, maar toch blijft het wel uniek. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden gunde dit raamcontract op basis van EMVI 100% kwaliteit. De prijs was dus ondergeschikt aan de kwaliteit. Dit getuigt van een duidelijk wens voor kwaliteit en het vertrouwen in een tot stand komende samenwerking.

Binnen een looptijd van 4 jaar met de optie tot 2 keer een verlenging van 1 jaar, voeren we onderhoud en renovatiewerkzaamheden uit aan de rioolgemalen en zuiveringen voor het Hoogheemraadschap. De werkzaamheden bestaan uit civiel en bouwkundig werk. Ook voeren we geheel in eigen beheer werkzaamheden uit aan de werktuigbouwkundige installaties op gemalen en zuiveringen.

Raamcontract vervangen poldergemalen

Voor Hoogheemraadschap van Rijnland vervangen we in de komende 2 jaar verschillende poldergemalen met een optie dit tot 2 keer toe te verlengen met 1 jaar. De volledige scope is 80 poldergemalen. We hebben een 2e plaats weten te winnen binnen de ranking van Schouls, De Kuiper Infrabouw, DKG, Vobi en Van Boekel. Gunning van de opdrachten vindt plaats op basis van nadere overeenkomsten.

Afgelopen woensdag maakten we kennis met het projectteam van de opdrachtgever en werd het contract middels een feestelijk moment getekend. We bundelen onze krachten om tot het beste resultaat te komen. Zo komen we dichter bij ons doel om met elkaar de wereld mooier te maken met wat we bouwen.

We kijken uit naar succesvolle samenwerkingen en zien deze met vertrouwen en enthousiasme tegemoet.

Wilt u ook met ons samenwerken binnen een ander bouwteam of raamcontract of wilt u meer weten over de voordelen van deze contractvormen? Neem contact op met Jan-Willem Meerkerk via telefoonnummer 085-0409731.