De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
2854-a19-03120-20p7161225.jpg

Kom werken en leren bij De Kuiper Infrabouw!

8 maart 2021 l Afgelopen donderdag werkte De Kuiper Infrabouw mee aan de open avond voor de opleiding middenkaderfunctionaris aan het Hoornbeeck College. Hiermee wil De Kuiper Infrabouw nieuw talent enthousiasmeren in de infrabouw te komen werken.

Investeren in nieuw talent en duurzame samenwerking

Er is en blijft volop werk in de infrabouw. Hiervoor zijn waardevolle vakmannen en -vrouwen nodig. Vanuit haar overtuiging, vindt De Kuiper Infrabouw het belangrijk te investeren in nieuw talent. Want nieuw talent heeft tenslotte de toekomst en dus ook het voortbestaan van de organisatie in de hand. Samen gaan voor een gezamenlijk doel, ‘’de wereld een stuk mooier maken met wat we bouwen’’.  

De Kuiper Infrabouw is een erkend leerbedrijf en heeft diverse enthousiaste leermeesters die nieuw talent de kneepjes van het vak willen leren. Hiermee wil de organisatie niet alleen investeren in de ontwikkeling van de talenten, maar ook in de relatie met de talenten. De Kuiper Infrabouw gaat voor duurzame en intensieve samenwerkingen, dit blijkt ook uit de vele dienstjaren die de meeste medewerkers hebben bij de organisatie.

Werkenleren

Om jongeren te enthousiasmeren voor de infrabouw heeft de organisatie samenwerkingen met diverse scholen, van voortgezet onderwijs tot hoger beroeps onderwijs. Zo ook met het Hoornbeeck College.

Afgelopen donderdag heeft De Kuiper Infrabouw meegewerkt aan de open avond voor de opleiding middenkaderfunctionaris door haar deuren digitaal open te stellen. Niet alleen wil ze aanstormende middenkaderfunctionarissen aantrekken voor een werkenlerentraject, maar ook alle andere nieuwe talenten die graag in de infrabouw willen werken zijn welkom!

Overweeg jij ook om in de infrabouw te komen werken in de functie middenkaderfunctionaris of een andere functie, maar twijfel je of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Martin de Kuiper via telefoonnummer 085-0409700 of via mailadres m.dekuiper@dekuiperinfrabouw.nl.

Wil jij komen werken in de infrabouw en zoek je een leuk en betrokken bedrijf waar jij het vak kunt leren? Dan heet De Kuiper Infrabouw jou van harte welkom! Ook hiervoor kun je contact opnemen met Martin de Kuiper via telefoonnummer 085-0409700 of een mail sturen naar vacature@dekuiperinfrabouw.nl.