De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3676-20221109-092348.jpg

Kennismaken met techniek

11 november 2022 l Hoe leuk is dat? Een echte graafmachine besturen en een straatwerk aanleggen. Afgelopen woensdag 9 november brachten 26 enthousiaste basisschoolleerlingen van de Techniekroute een bezoek aan ons bedrijf. 

Techniekroute

De Techniekroute is er om basisschoolleerlingen kennis te laten maken met de techniek. Basisschoolleerlingen uit Hardinxveld – Giessendam krijgen bij verschillende technische bedrijven een kijkje in de keuken om te ervaren hoe leuk techniek is. 

Ook wij kregen 26 nieuwsgierige leerlingen te gast. Door middel van een ‘keetquiz’ in een echte schaftwagen, leerden zij wat een Infrabouwer doet. Na afloop kregen de leerlingen een heuse gereedschapsbak met onder andere een mooie muts.

Investeren in de toekomst

Het overbrengen van enthousiasme over onze sector kan niet vroeg genoeg beginnen. Bij De Kuiper Infrabouw werken we mee aan verschillende schoolinitiatieven om de sector te promoten en zo toekomstige vakmensen te werven. De Techniekroute is er daar één van. Hiermee dragen we vanuit onze Overtuiging niet alleen ons steentje bij als onderdeel van de maatschappij, maar investeren we ook in de toekomst van onze sector en ons bedrijf.