De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
2533-img-1232.jpg

Investeren in de toekomst met nieuw materieel!

Vandaag is er door Wynmalen & Hausmann een zeer complete machine afgeleverd! De nieuwe machine is voorzien van steunpoten en uitermate geschikt voor de bouw van infrastructurele bouwwerken. Met deze investering wordt ons machinepark op een gerichte manier uitgebreid.

Huisstijl

Uitstraling bestaat voor een groot deel uit wat je ziet, dat is precies de reden dat wij ervoor gekozen hebben om de huisstijl volledig door te voeren op het materieel. De onlangs afgeleverde Liebherr mobiele graafmachine is daarom voorzien van onze huisstijl. Wij werken met deze uitstraling aan de herkenbaarheid van ons bedrijf.

Goed uitgerust

De mobiele graafmachine is uitgerust met veel waardevolle opties voor een efficiënte uitvoering van onze projecten. Zo beschikt de machine over een steunpoten, draai-kantelstuk, Led-verlichting, overdruk t.b.v. saneringen en nog veel meer opties. De machine met steunpoten is uitermate geschikt voor de bouw van kunstwerken en het plaatsen van prefab elementen en damwanden.

Brandstofbesparing

Met deze vervanging werken we tevens aan onze CO2 reductiedoelstellingen. De nieuwe graafmachine verbruikt wel tot 30% minder brandstof dan de oude machine. De motor is tevens voorzien van een Ad-bleu systeem voor een schoner milieu.

Wij wensen de machinist veel succesvolle draaiuren toe, en veel plezier van de moderne machine.