De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3172-facilitypoint-p4218889.jpg

Intensieve samenwerking met McDonald's

26 april 2021 l De Kuiper Infrabouw heeft de landelijke aanbesteding gewonnen voor de implementatie van digitale menuborden en het realiseren van dual Drive Lanes voor 140 restaurants van McDonald’s in Nederland. Hiermee wordt de duurzame samenwerking verder versterkt. 

Opdracht

De opdracht is verdeeld in 2 percelen, West en Oost Nederland. Door een effectieve en aantrekkelijke inschrijving wist De Kuiper Infrabouw het raamcontract voor perceel Nederland West voor zich te winnen. Het contract betreft 70 restaurants en zal op korte termijn starten. Naar verwachting zullen alle restaurants binnen een jaar zijn voorzien van de nieuwe digitale menuborden en zoveel als mogelijk dual Drive Lanes.

Duurzame samenwerking

In de afgelopen jaren voerde De Kuiper Infrabouw al diverse opdrachten uit voor McDonald’s in Nederland. Hierdoor is een goede samenwerkingsrelatie ontstaan. De landelijke aanbesteding voor de implementatie van digitale menuborden en de realisatie van dual Drive Lanes was een grote kans om de samenwerking met McDonald’s  verder te versterken. Door de opdracht zal de duurzame samenwerking nog intensiever worden voortgezet.

‘’Door te investeren in een duurzame relatie is de juiste verbinding tussen opdrachtgever en opdrachtnemer gelegd voor de toekomst.’’ 

Directeur Jan-Willem Meerkerk