De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3082-proef-de-kuiper-infra-vacature-afbeelding.jpg

De Kuiper Infrabouw zoekt Revit Modelleur!

3 februari 2021 l Voor onze infrastructurele (bouw)werken vertalen we onze creatieve en innovatieve ideeën naar een realistisch 3D-ontwerp. Ter uitbreiding van ons ontwerpteam zijn we op zoek naar een creatieve en gemotiveerde 

Revit Modelleur

In ons ontwerpteam ben jij het creatieve brein die onze ontwerpen uitwerkt in 3D-modellen. Je werkt 3D-modellen uit voor projecten zoals; gemalen, bruggen, waterbouwkundige constructies en omgevingsinrichting. 

Als Revit Modelleur maak je deel uit van ons eigen, jonge ontwerpteam en word je aangestuurd door de Ontwerpleider. Je weet als geen ander hoe je creatieve ontwerpen kunt uitwerken in Revit. Je begrijpt de wensen van de opdrachtgever en kunt deze visualiseren in het 3D-ontwerp. Innovatie zit in je genen en je bent bereid om vakgerichte cursussen te volgen die je kennisniveau op peil houden en uitbreiden.

Kortom, we zoeken een Revit Modelleur die van aanpakken weet en ervaring heeft met Revit. Daarnaast zijn (basis)vaardigheden in Civil 3D een pré. Je bent voor minimaal 16 uur per week beschikbaar en hebt minimaal een hbo-opleiding in de richting van civiele techniek of bouwkunde afgerond of je bent in de afrondende fase van deze opleiding. Het aantal uren stellen we in overleg vast. Je ontvangt een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw en Infra UTA. We kijken uit naar je creatieve ideeën!

Heb je interesse en wil je meer weten over de functie? Dan kun je contact opnemen met Arjan de Kuiper via telefoonnummer 085-0409700.

We zien je sollicitatie voorzien van een motivatie en een cv graag tegemoet voor 27 februari 2021 via e-mailadres vacature@dekuiperinfrabouw.nl, t.a.v. de heer W. de Kuiper.