De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
2978-bedrijfsfotos-de-kuiper-infrabouw-53.jpg

De Kuiper Infrabouw gaat voor Veilig werken, Kwaliteit en een beter milieu!

16 oktober 2020 l In de afgelopen periode heeft De Kuiper Infrabouw de audits voor de certificaten VCA**, ISO 9001 en CO2 Prestatieladder succesvol doorlopen. Dit heeft tot gevolg dat de genoemde certificaten weer voor drie jaar zijn vernieuwd!

Veilig werken

De collega’s van De Kuiper Infrabouw zetten zich iedere dag in om het beste resultaat te leveren. En juist tijdens hun werk kunnen er gevaarlijke situaties voordoen. Veilig werken is hierbij essentieel en daarom is dit verankerd in het veiligheidsprogramma ‘’Samen werken we veilig’’. Met dit veiligheidsprogramma werkt De Kuiper Infrabouw continu aan een duurzame veiligheidscultuur en het verhogen van de veiligheidsbewustheid onder alle collega’s.

Kwaliteit

De beste oplossing, het hoogst haalbare resultaat. Dat is waar De Kuiper Infrabouw voor gaat. Ofwel, kwaliteit speelt een grote rol bij de realisatie van een werk. Hiervoor is een goede basis nodig, processen die zijn ingericht op de wensen, behoeften en verwachtingen van alle stakeholders. Deze goede basis is gefundeerd in het ISO 9001:2015 systeem van De Kuiper Infrabouw. Zo kunnen onze opdrachtgevers er op vertrouwen dat De Kuiper Infrabouw kwaliteit levert. En dat vertrouwen vormt een goede basis voor succes. Niet alleen succes in het werk, maar ook in de duurzame samenwerking!

Een beter milieu

Vanuit de overtuiging dat wij, mensen, zorg hebben voor deze aarde, is De Kuiper Infrabouw bewust van haar impact op de wereld. De Kuiper Infrabouw denkt actief na over hoe zij haar huidige energieverbruik zo kan inrichten dat het milieu minder wordt belast. Formeel is dit vastgelegd in het vernieuwde certificaat CO2 Prestatieladder, niveau 3. Informeel werkt De Kuiper Infrabouw CO2 reducerend, door na te denken over alternatieve werkmethoden, verduurzaming van het materieel, hergebruik van materiaal, gebruik van CO2 Saving Diesel, enzovoorts. Mede door deze inspanningen draagt De Kuiper Infrabouw bij aan een beter milieu.