De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3632-uitleg-waterpasserende-bestrating.jpg

Beschermen wat ons lief is

15 september 2022 l Dagelijks horen we erover. Klimaatverandering, stikstof, CO2 reductie, duurzaamheid. Kortom, we staan voor een enorme en belangrijke uitdaging. Het op een verantwoorde manier zorgdragen voor onze planeet om te beschermen wat ons lief is. En daar zijn we bij De Kuiper Infrabouw dagelijks mee bezig.

Zo is De Kuiper Infrabouw al jaren actief om de CO2 uitstoot te verminderen. En met succes, sinds 2017 is de CO2 uitstoot relatief met 30% verminderd. Daarmee liggen we ruim voor op ons bedrijfseigen reductieschema en nemen we onze verantwoordelijkheid. Maar, we doen meer dan dat.

We nemen dagelijks maatregelen om onze impact op de omgeving te beperken. Zo hebben we geïnvesteerd in zuinigere machines, elektrificatie van gereedschappen, hernieuwbare brandstoffen en passen we dagelijks duurzame oplossingen toe in de uitvoering van onze projecten. Om onze commitment zichtbaar te maken en verder te ontwikkelen, zijn we sinds april 2022 in het bezit van een ISO 14001 certificaat; een internationaal milieumanagementsysteem.

Met het ISO 14001 certificaat hebben we een mooie stap gezet die past bij onze visie om te beschermen wat ons lief is: onze planeet en de toekomst van onze kinderen.

 

3633-arkel-6932.jpg