De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3956-mercy-ships-plaatsing-hekken.jpg

Beschermen wat ons lief is - Mercy Ships

De Kuiper infrabouw is partner van The Mercy Ships Network. Mercy Ships is een internationale hulporganisatie die de gezondheidszorg in Afrika ondersteunt met gratis operaties, trainingen en voorlichting. Dat doet Mercy Ships met ziekenhuisschepen die bemand worden door vrijwilligers. The Mercy Ships Network is opgericht om het werk van Mercy Ships zoveel mogelijk te ondersteunen.
Op dit moment heeft Mercy Ships twee ziekenhuisschepen in de vaart – de Africa Mercy en de Global Mercy, het grootste particuliere varende ziekenhuis ter wereld. Beide schepen zijn speciaal ingericht om mensen in de armste landen in Afrika te helpen.

Omdat wij geloven in de wereld een stuk mooier maken, niet alleen met wat we bouwen,
sponsoren wij het werk van Mercy Ships. Enige tijd terug doneerden wij de hekken waarmee de kade naast het schip wordt afgezet. Ook boden we advies over hoe de vloer van de overdekte ruimte naast het kantoor van Mercy Ships Holland te verbeteren. Samen met Versluys & Zoon hebben we de vloer geasfalteerd.

Jan-Willem Meerkerk (Directeur) van De Kuiper Infrabouw: “Mercy Ships doet geweldig, levensveranderend werk. Fijn dat wij daar o.a. vanuit onze kennis en mogelijkheden praktisch aan kunnen bijdragen.”

Meer informatie over Mercy Ships
Ga voor meer informatie over het werk van Mercy Ships naar de site https://www.themercyshipsnetwork.nl hier kun je je ook aanmelden om partner of donateur te worden.

3958-mercy-ships-samenwerking-vloer.jpg