De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3601-afbeelding-martin-07.jpg

Reductie stikstof en emissies met New Holland T7!

18 augustus 2022 | Recent heeft De Kuiper Infrabouw een New Holland T7.245 in gebruik genomen. De New Holland uitgevoerd in de bedrijfskleuren is geleverd door Uittenbogerd Heukelum B.V.

Rijk uitgerust

De T7 is rijk uitgerust en voorzien van vele opties die bijdragen aan de veiligheid van de omgeving en het comfort van de bestuurder. Zo is de New Holland uitgerust met een volledig automatische versnellingsbak, geveerde vooras, elektrisch verstelbare spiegels en dode hoek spiegels. Als extra veiligheidsmaatregel is de trekker voorzien van een speciale safety frontbumper. 

Duurzame investering

Deze New Holland is aangeschaft ter vervanging van een verouderde trekker. De T7.245 is uitgerust met een Stage V motor met toevoeging van AdBlue waarmee voldaan wordt aan de meest recente emissienormen. De machine is voorzien van een startstopsysteem waarmee onnodig brandstofverbruik wordt voorkomen.

Met deze vervanging realiseren wij een reductie van ruim 93% op de uitstoot van NOx per draaiuur t.o.v. zijn voorganger. In combinatie met de biodiesel 15% die wij standaard gebruiken binnen De Kuiper Infrabouw beperken wij met deze machine de uitstoot van NOX en CO2.

Deze trekker draagt bij aan ons doel om de wereld mooier te maken met wat we bouwen. De trekker zal ingezet worden op onze infrastructurele werken en voorzien worden van een grondkar.

Herkenbaarheid

Het is de eerste keer bij De Kuiper Infrabouw dat een trekker uitgevoerd is in de bedrijfskleuren. Deze keuze draagt bij aan onze doelstelling om te werken aan herkenbaarheid en een professionele uitstraling van ons machinepark.

Wij wensen onze chauffeur veel veilige kilometers toe met deze New Holland T7.