De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl
3702-katwijk-7008.jpg

5 sfeervolle bruggen voor de Zanderij

24 november 2022 l Op uitbreidingslocatie Zanderij in Katwijk wordt volop gebouwd. De nieuwe omgeving krijgt steeds meer vorm dankzij de brugverbindingen die De Kuiper Infrabouw realiseert in de groene wijk. Een succesvol project in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever.

Wijken verbinden

De nieuwbouw in Katwijk bestaat uit diverse groene wijken. Tussen deze wijken slingert een waterloop. De wijken worden onderling met elkaar verbonden door vijf bruggen. Hiervan zijn er vier bestemd voor alle verkeer en is één brug bestemd voor de fietsers en voetgangers.

Ontwerp en realisatie

Bij sfeervolle woningen horen sfeervolle bruggen. In opdracht van CAMPRI Vastgoed BV hebben we  verfijnde, slanke bruggen ontworpen die passen bij de chique en groene uitstraling van de wijken. Na de goedkeuring van het ontwerp zijn we begonnen met de productie van de brugelementen.

De brugelementen zijn gefaseerd aangebracht. In het nieuwe jaar brengen we de slijtlagen en de leuningen aan, waarna we de bruggen opleveren.

Ontwerpende aannemer

Dit project laat samen met andere totaalprojecten de kracht van ons bedrijf zien. Het proces van ontwerp tot oplevering in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever. We zijn goed in het leveren van totaaloplossingen. Meedenken en uitwerken aan de voorkant zorgt voor een efficiënte en tijdbesparende uitvoering. Hoe we dit doen en wat de meerwaarde is? Dat leest u in blog 1 en blog 2 over ons als ontwerpende aannemer!

3585-img-1329.jpg