De Kuiper Infrabouw
De Kuiper Infrabouw
Wiedhaak 20
3371 KD Hardinxveld-Giessendam
085 - 040 97 00 - info@dekuiperinfrabouw.nl

2022 is een feit, tijd voor veiligheid

Vol goede moed en met nieuwe energie zijn we, na een periode van rust, weer aan de slag gegaan. Vanuit de overtuiging ‘eerst denken dan doen’ is het goed om met een scherpe focus het nieuwe jaar te beginnen.

Daarom is De Kuiper Infrabouw het jaar met tijd voor veiligheid, kennisontwikkeling en vaardigheden begonnen. Dit hebben we gedaan met een opleidingsweek. Tijdens deze week zijn er een flink aantal in- en externe trainingen en workshops gegeven met uiteenlopende onderwerpen.  

Veiligheid

Zo hebben onze bedrijfshulpverleners een opfristraining gehad. Onze uitvoerende werknemers hebben deelgenomen aan een workshop ‘veilig hijsen’ en ‘plaatsen van wegafzettingen’. De chauffeurs hebben de training ‘manoeuvreren’ gevolgd. Tijdens deze trainingen is actief nagedacht over veiligheid. Hoe mooi is het om samen het gesprek te voeren en vooral samen te leren met en van elkaar. Want alleen Samen werken we veilig!

Dit wordt onderschreven in ons veiligheidsprogramma Samen Werken We Veilig, welke is samengesteld uit de veiligheidswaarden van De Kuiper Infrabouw, t.w.:

Samen werken we veilig met aandacht en

 nauwkeurigheid, we doen wat we zeggen

en zijn respectvol en alert”

-Sandra

Tijd voor gezondheid

Naast tijd voor veiligheid was er ook tijd voor persoonlijke gezondheid. Alle medewerkers van De Kuiper Infrabouw hebben tijdens deze opleidingsweek deel kunnen nemen aan een Preventief Medisch Onderzoek. Speciaal hiervoor stond er de hele week een vitaliteitsbus op het parkeerterrein van De Kuiper Infrabouw.

Tijd voor kwaliteit

Uiteraard is er tijdens de opleidingsweek ook aandacht besteed aan de ontwikkeling van kennis, kunde en kwaliteit. Zo hebben een flink aantal medewerkers deelgenomen aan de workshop ‘Meten met Global Navigation Satelite System’ (GNNS) in de volksmond GPS genoemd,  een training aangaande de SBR richtlijn over trillingen, betonverwerking, het ontwerpproces en Dubocalc.

We hebben onze medewerkers op deze wijze weer veel kennis, kunde, kwaliteit en veiligheid bijgebracht die meerwaarde oplevert in de samenwerking. Met de juiste kennis en kunde zijn we onze opdrachtgevers optimaal van dienst.

Zo was er voor iedereen een goede en veilige start van het nieuwe jaar!